Modette

Sommarens sista gelato
 
 
Halloj på er!
 
För ett tag sen så var jag och Nathalie på en gelateria vid Grönsakstorget i Göteborg och smakade på deras supergoda gelato. Efter flera kalla dagar så blev det en riktigt varm sommardag ochvi satt och njöt av sommaren troligtvis sista glassfika på en uteservering.
Jag tog hasselnöt, vilket jag alltid tar i gelatoglass, och mango/passionsfrukt och båda smakerna var supergoda! Mysigt värre!
 
 
 
 
Vi tog en sväng i några butiken och bland annat inom & other stories och jag testade denna stilrena klänningen som jag gillade mer och mer ju längre jag hade den på mig.
 
Jag har blivit otroligt selektiv med vad jag köper och vad jag har på mig och denna känner jag att jag kan ha till en mängd olika tillfällen. Kvaliten är riktigt härlig och har faktiskt på mig den i skrivande stund!
 
 
 
 
Skolan har senaste veckorna varit lugn och jag har en inlämning i nästa vecka istället för tentamen, men inte alls stressad över det. Det har verkligen varit en mjukstart på denna terminen, men jag har en känsla av att resten av kursena kommer att kompensera upp för det, haha!
 
Trevlig helg!
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress