Modette

GUACAMOLE
 
 
 
Hallå på er!
 
På min och Simons senaste middagsdejt var vi på en restaurang nära Feskekörka i Göteborg som heter Barabicu och som jag har fått goda rekommendationer om. Det var en modern känsla på både inredning och mat och jag måste säga att det var väldigt gott!
 
Till förrätt åt vi egenblandad guacamole, som man får blanda ihop själv hur man vill ha den med ingredienserna givna på brickan. God blev den! Däremot låg så gott som all koriander kvar eftersom det för mig lätt smakar diskmedel (tydligen en vanlig grej. Någon annan som känner igen sig?).
 
 
 
 
Simon tog en ryggbiff till varmrätt och jag Moule Frites och Oh Maj Gahd vad vad god aiolin smaksatt med tryffel var! Plus att pommesen var perfekta och krispiga, men ändå mjuka i mitten. Så gott!
 
I skrivande stund har jag en inlämning (hemtentamen) hängande över mig som ska in på onsdag och därefter börjar nya kursen: strategi. Tyskan som jag också har går helt okej och jag känner att min kunskap sedan tidigare fortfarande håller i fas med vad vi läst hittills.
 
Ikväll var jag på ett Bodybalancepass på gymmet, vilket var riktigt skönt för kroppen och förberedde bra inför lite koreografiträning jag körde hemma inför dansträningen imorgon.
 
Hoppas ni får en fin start på veckan!
 
Stay Fabulous!