Modette

Valborg
Jag vet, jag vet. Valborg var förra veckan, men better late than never, right?
 
Min Valborg firades i Göteborg med min vän Nathalie och hennes vän Stephanie, som jag fick träffa för första gången och vi hade verkligen så mysigt och riktigt bra samtal under hela kvällen.
 
 
 
 
 
 
Jag fick helhetssminka Nathalie för första gången och gjorde en fierce röd sotning som gav en känsla av a girl on fire som Katniss Everdeen i Hunger Games!
 
 
 
 
Huuur stunning är inte hon??!!
 
 
 
 
Min sminkning var lite hav- och sjöjungfruinspirerad med turkos, blå, grön och lila ögonskugga. Jag slängde på mig sminket väldigt snabbt, men blev förvånansvärt nöjd eftersom looken var ny för mig och jag kände mig snygg i resultatet. 
Toppen är ny förresten och jag köpte den på rea på Zalando. Den är från 4th and Reckless.
 
 
 
 
- Girl Squad -
 
 
 
 
Vi började med något att dricka på uteserveringen av Levantine och hade tänkt äta, med det var verkligen helt fullbokat, så vi gick vidare lite senare. Inför kvällen hade vi inga fasta planer utan tog det som det kom, vilket oftast blir väldigt bra det också (trots att jag gillar en viss glad av planering, hehe. Man kan kalla det riktlinjer.)
 
 
 
 
Det blev drinkar innan mat på Mr P som ligger högst upp på Avenyn och min alkoholfria (till vänster) var med smak av fläder, lime och rabarber och var supergod och superstor, haha, så den räckte länge.
 
 
 
 
Jag fick ingen bild på maten (var helt fokuserad på att äta, så hungrig var jag) och vi fick vänta rätt länge för att serveringen sjabblade lite med vår order, men när den väl kom så var det supergott! Gambas var helt klart favoriten.
 
 
 
 
Efter Mr P blev det en snabb utgång på en klubb, men annars en lugn kväll med härligt snack, god dryck och god mat och energirikt sällskap. Just the way I like it!
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress