Modette

Studentmingel
Studentlivet!
 
I lördags var jag på en heldag med aktiviteter och sittning på kvällen. Det anordnades av Industriell Ekonomi på Chalmers och inkluderar studenter från Chalmers, Sahlgrenska och Handelshögskolan. Dagen kallas Trekanten (pga de tre skolorna som är med) och jag hade superkul!
 
 
 
 
Dagsaktiviteterna var en typ 5-kamp där vi blev indelade i blandade lag och samlade poäng. Vi körde Wipeout (till vänster på bild där man hoppas över och duckar under hinder som snurrar), hoppa sätt, kubb och lite annat! Det grillades burgare, vanliga och vegetariska, och jag hamnade i ett lag med härlig laganda och goa samtal.
 
Ida och Joanna från min klass var också med på dagen och Joanna var med i laget som vann! Ni som följer mig på Instagram kunde se några videosnuttar från dagen på min Story, så missa inte att följa mig där ---> @feliciafrykman
 
 
 
(Källa I-Bild, Industriell Ekonomi)
 
Här har ni en mingelbild från kvällssittningen (middagen) som en fotograf från Industriell-Ekonomi-sektionen tog. Detta var precis efter att jag och Joanna (till vänster) var uppe och dansade med alla andra från Handels i deras nollningsdans, som vi dansade för första gången och alltså härmade alla andra rakt av haha! Jag säger aldrig nej till en dans dock ;) 
Killen till höger hade jag ingen aning om vem det var, men det är det härliga med sittningar: man träffar och lär känna många nya människor.
 
Enda nackdelen med studentsittningar är att jag ofta är den enda, eller en av två, som är nykter och därför glöms jag ofta bort när dryck ska delas ut, men det tar jag med en nypa salt och påminner en extra gång så att jag får min beskärda och rätta del!
 
Just nu är det tentaperiod och plugg som gäller och som jag skrivit tidigare är jag väldigt motiverad till att klara nästa tenta i Ekonomistyrning.
Jag kämpar på!
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress