Modette

At an Asian Bank Office
 
 
Halloj!
 
Hur är allt med er?
Med mig är det väldigt bra och jag har en härlig vecka faktiskt!
 
I lördags besökte jag, mina päron, min faster och hennes man (säger man farbror då också??) en ny restaurang i Halmstad som heter Asian Bank office.
 
 
 
Min mamma och Anna-Lena.
 
Det är en asiatisk fusionrestaurang och vi har hört att den ska vara en frisk fläkt i stilen av restauranger här i stan och ha en väldigt hög standard, så väntade mig verkligen en otroligt spännande smak- och sällskapsupplevelse!
 
 
 
 
 
Min pappa och René.
 
 
 
 
Tyvärr, dock, så var inte upplevelsen upp till förväntan.
 
Välkomnandet var inte något märkvärdigt och servicen under kvällen kan ifrågasättas. Musiken var så hög att vi knappt kunde prata och vår servitris pratade lågt, utan att verka bry sig, vilket gjorde att speciellt pappa hade väldigt svårt att höra överhuvudtaget.
 
 
 
 
Jag kanske låter negativ, men jag har jobbat flera år som servitris själv och tycker att god service alltid kan ges och tycker att det är väldigt viktigt, vilket här saknades på de nivån jag förväntade mig.
 
 
 
 
Sällskapet var däremot felfritt!
 
 
 
 
Jag beställde in en alkoholfri drink som var smaksatt med bland annat lime och den var syrlig och frääääsch.
 
 
 
 
Maten kom, men kort därefter släckte de ner lokalen ännu mer så från att vara en redan mörk restaurang så fick vi lysa med ficklampan på telefonen för att se maten klart och tydligt, haha!
 
Detta blev ju lite problematisk, men ögonen vande sig, men det var mindre kul när jag var nära att missta det råa köttet på sashimi-tallriken för lax och tonfisk, som i de röda ljuset såg nästan identiska ut. Jag äter inte rött kött, så det förklarar nog förvåningen hos mig.
 
Iberico-fläsket på den övre bilden var däremot en favorit hos de andra!
 
 
 
 
Det bästa av maten var överlägset tempura-räkorna (mitt i bild) med en srirachadressing ringlad över. Riktigt goda!
 
Vi hade lite andra rätten också att dela på, men ska jag vara ärlig så var tempura-räkorna toppen, men allt annat saknade betydande smak, så där föll det för mig.
 
 
 
 
Inför kvällen gjorde jag mig iallafall lite extra fin och körde med en liknande sminkning som på Valborg. Den är faktiskt väldigt (för mig hehe) lätt att göra och går relativt snabbt för att vara så sminkat! Looken heter från och med nu Mermaid Glam.
 
 
 
 
 
 
 
 
It's a new favorite!
Majoriteten av produkterna på ögonen är skuggor från min Jaclyn Hill Morphe Palette (som det finns en video om på min Youtube-kanal för den som är intresserad).
 
Ha det bäst så länge!
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress