Modette

Vecka 9
 
 
Hej, fina ni!
 
Huuur goda ser inte dessa avokadomackorna ut?! Mina vänner Emelie och Iris tog en varsin på Café LE i Linné under tiden jag hade ett telefonmöte i tisdags förmiddag. Blev hungrig bara av att se dem (mackorna alltså, haha).
 
 
 
 
Området Haga som ligger bredvid Handelshögskolan blir så otroligt vacker nu när vårsolen tittar fram mer. Här blir det en fika då och då på ett av de många fiken.
 
 
 
 
En herre på spårvagnen kommenterade mina putsade lackskor häromdagen och berättade hur viktigt det är med snygga och rena skor. Han var hur söt som helst och jag håller med honom.
 
 
 
 
 
 
 
 
I onsdags var jag och några tjejer på ett event med Handels Kvinnliga Nätverk, HKN, på OGBG i Stenpiren. De erbjöd buffé och bubbel (alkoholfritt för mig såklart) och vi tog tillfället att åka upp till takterassen och titta på den OTROLIGT MAGISKA solnedgången. Vill hänga på den takterassen hela sommaren nu.
 
 
 
 
 
 
 
Åh, min själ mår så bra av att bara få se det här!
 
 
 
 
Annars har veckan mest sett ut som på bilden till vänster, oändligt med text att läsa. Just där sitter jag i Ekonomiska biblioteket på Handels i den där stora cylindern om ni känner till den. Väldigt snygg arkitektur enligt mig.
I går belönade jag mig själv med en chokladboll efter att vi klarat ett litet delprov i kursen och den njöt jag av i vårsolen.
 
I helgen blir det fest hos släkt i Värnamo i Småland och jag ska försöka trycka in lite plugg där jag hinner.
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress