Modette

Midsommar
 
 
GLAD MIDSOMMAR!
 
Ja, jag vet att det är några dagar för sent, men jag hoppas att ni hade en riktigt rolig och härlig midsommar för det hade jag!
 
 
 
 
Såklart ska det vara krans så jag konstruerade ihop en innan lunch och jag blev väldigt nöjd i år om jag får säga det själv. Däremot använde jag för första gången inte ståltråd, vilket blev ett misstag, haha! Det ledde till lite hållbarhetsproblem under dagen.
 
 
 
 
Jag och mamsen på trappen hemma <3
 
I år firade jag midsommar med vänner, men jag och mamsen fick till den här fina bilden innan jag satte mig i bilen och körde upp till Kullavik för mina festligheter.
Mamma sa bestämt att jag fick stå ett trappsteg ner med dem där klackarna på, haha, och det var nog bäst. Visst är hon fin?!
 
 
 
 
Vi blev ett gäng på 11-12 personer som firade midsommar ihop och när alla samlats och minglat lite så åkte vi ut med båt till en ö där det blev klassisk sillunch. Jag och en annan tjej som inte är så galna i sill fick varmrökt lax som var väldigt god!
Flaskan ni ser är ett alkoholfritt rosé som jag hade med mig och det var riktigt gott. (Periquita Rosé för er som är intresserade)
 
 
 
 
Efter ett tag blev det mer blåsigt och molnigt och inte lika varmt, men inte mindre muntra för det. Några av killarna skulle åka wakeboard och när de var ute med båten började regnet komma och då blev vi lite stressade där ute på ön!
Som tur är kom de tillbaka innan regnet föll, vilket inte blev så farligt tillslut, men då åkte vi tillbaka in till land och de tog sedan en ny runda med wakeboarden.
 
 
 
 
Stundvis var resten av eftermiddagen och kvällen så här solig, men väldigt blåsig.
Väl tillbaka i huset chillade vi alla lite innan det blev fix med middagen som skulle förberedas, dukas och grillas. Supergott och supertrevligt blev det.
När mörkret lagt sig åkte discolamporna fram och volymen höjdes och det blev en mininattklubb där i vardagsrummet. Hade så roligt! Älskar när alla bara släpper loss!
 
 
 
 
Utsikten från altanen under dagen och kvällen.
 
 
 
 
Vi alla övernattade i huset och hade en gemensam frukost innan var och en begav sig på sitt håll. Supertacksam för en härlig midsommar med goa människor och jag fick med mig minnen att ha med länge!
 
Stay Fabulous!