Modette

GBG - Bildbomb
ÅÅÅHH, vad jag saknat bloggen!
 
Jag tog en liten paus och samlade kraft efter jul och nyår och känner mig redo att förse bloggen med den uppmärksamhet den förtjänar, så då kör jag en bildbomb för att komma tillbaka ordentligt!
 
Lördag till söndag var jag och päronen i Göteborg och firade mamma som fyller år idag, måndag, (Grattis mamsen! <3). Vi åt gott, njöt av vintersolen, fyndshoppade och hade riktig familjekvalitetstid. Perfekt.
 
 
 
 
Vi bodde på hotell Avalon i centrala Göteborg, precis nedanför Avenyn (om jag kan staden rätt). Jag bar min gröna fuskpälsjacka från Nelly.com och kände mig väldigt fab och mysig i kylan.
 
 
 
 
 
 
Vädret och solen var helt fantastisk. Såklart hade jag inte med mig ett par solglasögon så jag blev bländad var och varannan sekund.
 
 
 
 
Utsikten från mitt hotellrum. 
 
 
 
 
Vi åt lunch på Brasserie Lipp på Avenyn och jag åt en Poké Bowl som var otroligt god!
 
Vi besökte det vackra Palmhuset i Trädgårsföreningen och titta närmre på vänstra bilden. Den kallas nu 'kulturprofilerna' och blev snabbt ett stående internskämt. Torr humor, I know ;)
Glöm inte följa mig på Instagram för där la jag ut en story med behind the scenes-bilder på mina föräldrar och de bjöd verkligen på det! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HUUUR otroligt vacker är det inte inuti Palmhuset?! Om jag vetat att vi skulle hit hade jag tagit med en bättre kamera, men mobilen fick duga och solskenet i lördags gjorde det verkligen magiskt fint.
 
 
 
 
 
 
Grönrandig topp från Gina Tricot, marinblåa kostymbyxor från Zara, väska från River Island och guldiga örhängen från Glitter som jag fyndade för 50 kr!
 
 
 
 
På Restaurang Bellora njöt vi av en otroligt god italiensk middag, bland annat åt vi pizza i Napoli-style, som ni vet att jag älskar, och vi blev alla tre ordentligt mätta. Matkoma DELUXE.
Efterrätten var en dessertpizza med nötkräm, typ Nutella, nougatgglass och jordgubbar. Den var faktiskt på samma nivå som dessertpizzan av Lilla Napoli i Falkenberg som är min favorit och som jag skrivit om tidigare! SE HÄR.
 
 
 
 
 
 
 
 
Överlycklig över att jag hade ett badkar i mitt rum, vilket jag inte har hemma, så köpte jag en badbomb på Lush och njöt av ett lååångt och varmt bad efter middagen. Jag kollade serie och bara njöt.
 
 
 
 
På söndagsförmiddagen tog vi en promenad bort förbi Göteborgs Universitet och Handelshögskolan och nu känns det verkligen på riktigt. Om exakt två veckor börjar jag studera här och jag är så taggad! Let's get this started!
 
Jag hoppas att ni får en fantastisk vecka och att ni har en fin början på året!
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress