Modette

En sedvanlig söndag
Söndag, söndag, söndag.
 
Idag är jag riktigt seg och har både sovit och slappat mycket. Jag har nog något på gång i kroppen eftersom jag vaknade upp med ont i halsen och har känt mig tung i huvudet och ofokuserad både fredag och lördag. Därför blir denna söndag just vad det är: en söndag.
 
Ikväll tänker jag däremot gå på ett Bodybalancepass för att jag verkligen längtat efter det de senaste dagarna, men det som är bra med det passet är att jag kan ta det lugnt och inte överanstänga kroppen och bara göra det som känns bra. Kommer därför fokusera mycket på mindfullness och strechingen idag.
 
 
 
 
Härom veckan hittade jag denna toppen/polon från Second Female på rean och fyndade hem den. Den satt som en smäck och färgen var tillräckligt lite rosa (som inte är min favoritfärg) och mer lila och suuuuperglittrig, men det syns inte riktigt på bild. Den matchade med skorna jag hade på mig som är mina favoritvardagsklackar från Vagabond och som ni sett på mig tidigare.
 
Lyssnar just nu mycket på Rättegångspodden och det är en väldigt välgjord podd, men OJ vad sjuka brottsfall det finns. Ryser ibland av historierna och fallen jag hör, men intressant är det ändå!
 
Ha en härlig söndag och ta hand om er.
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress