Modette

Att börja på Handelshögskolan
Om inte ens 2 veckor så börjar jag mina studier på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet.
Jag är så obeskrivligt taggad.
 
Att jag ska läsa företagsekonomi är väldigt annorlunda från de studierna jag gjort tidigare (teknik på gymnasiet, maskinteknik på högskolan och yrkesutbildning till makeupartist och hårstylist), men jag har fått höra på flera håll att även detta kan passa mig och jag känner det själv.
 
Jag lägger inte alla andra utbildingar bakom mig bara för att jag börjar på något nytt, utan snarare samlar jag alla mina kunskaper och bygger grunden och skapar förutsättningar för min unika framtid och karriär. Mitt viktigaste mål i livet är att inte ångra någonting och utbildning är aldrig något man kan ångra, för kunskap är aldrig bortkastat eller onödigt. 
 
 
 
 
Jag ser fram emot kuserna jag ska läsa, människorna jag kommer möta, att vara tillbaka i atmosfären av akademiska studier och att planera och blicka framåt på min unika framtid. 
 
På bilden vandrar jag genom Haga som är granne med Handelsbyggnaden och jag går framåt med ett öppet sinne och en känsla av upprymdhet över vad som komma skall.
 
Följ med mig på vägen!
 
Stay Fabulous!
 
PS. Videon jag filmade från antagningen blev inte tillräckligt bra för att jag skulle vara nöjd med att ladda upp den, men se fram emot fler pluggrelaterade videor upptill skönhetsvideor under 2019!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress