Modette

Tentamen, jajamen


Jag är åter upp till ytan från djupet av intensivt tentaplugg de senaste dagarna/veckan! Idag hade jag tentamen i Organisation och Ledarskap och det kändes helt okej. Det kan gå hursom, men jag påverkas inte av tentastress eller nervositet, så allt hängde på kunskapen och jag känner ändå att jag kan innehållet.Tågresan blir schemalagd studietid.

Jag sov över hos en kompis i Göteborg över natten för att slippa åka så tidigt hemifrån innan tentan och vi pluggade järnet hela kvällen. Som tur är har vi väldigt lik inlärningsförmåga och pluggsätt, så det blev en riktigt produktiv dag från morgon till kväll igår som en slutspurt av pluggandet.

Redan imorgon, fredag, sätter kursen Marknadsföring igång och den ska bli kul för där känner jag att jag har mycket att plocka och användbar kunskap att finna.
Åh, känner att detta är så rätt!

Stay Fabulous!
Fejkvår & Reseplanering
 
 
Igår kikade vårsolen fram i Göteborg och det var VARMT (i jämförelse med vinterns väder) och det var verkligen fejkvår, alltså då man tror att det är vår nu, men glömmer att det KAN bli snöstorm imorgon.
 
Turen till Götet en lördag var på grund av ett planeringsmöte med mina fina vänner Jenny och Emilia för att en planera en resa i sommar som vi pratat om ett tag. Mötet var lyckat och vi har bokat en resa till Italien i några dagar i början av sommaren!! Så otroligt taggad på en true girls trip med så mycket äventyr på schemat och massor av god mat (italienskt är en av mina kulinariska favoriter).
 
 
 
 
Vi flyger till och från Rom och gör en liten rundresa i närliggande städer.
Åh, ser fram emot det så mycket samt att få uppleva Italien igen som jag saknat från tidigare resor dit.
 
Närmsta veckan är fylld av plugg då första tentan, Organisation och Ledarskap, äger rum på torsdag. Känns bra, men mycket att ta in.
 
Ha en bra vecka!
 
Stay Fabulous!
Sotning & Fräknar
 
 
Åh, vad jag önskar att dessa fräknar satt permanent på min hud. Det är så otroligt vackert.
 
Härom kvällen började fingrarna klia av kreativitet och viljan att skapa, så jag stängde in mig i min bubbla och njöt av att låta händerna tolka det som fanns i huvudet.
 
 
 
 
 
I processen fann jag ett nytt sätt för mig att göra en riktigt mörk och intensiv sotning som passar för mitt öga.
 
 
 
 
 
 
Jag har alltid älskat fräknar och får själv en hel del av solen, men inte så tydligt som här. ÄLSKART!
Kommer framöver bära det mycket oftare i sminkningar.
 
 
 
 
 
 
Hade jag blivit häktad hade bilden ovan till höger varit min mugshot: en fabulous skurk ur en Marvel-film med en mastermind som kan förinta hela nationen.
 
 
 
 
 
 
Jag har gått på Handels i Göteborg i 2 veckor nu och stormtrivs mer och mer för varje dag. Av någon anledning känner jag mig mer inspirerad att skapa sminkningar än jag gjort på länge. Jag tror att det beror på att pusselbitar i livet och i huvudet faller på plats bit för bit hela tiden.
 
Ni får ha en riktigt härlig vecka för det tänker jag ha!
 
Stay Fabulous!