Modette

Löwengrip - All Time High Dry Volume Spray & Pixie Dust Hairspray
Happy Monday!
 
Jag hoppas att er start på veckan ger energi och glädje att göra det ni behöver göra denna veckan!
Min vecka kommer bli fyll av blandade planer och jag ser fram emot den!
 
Jag vill rekommendera två hårprodukter till er som jag nyligen införskaffat och har tyckt om väldigt mycket.
 
 
 
 
Den första produkten är 'All Time High Dry Volume Spray' från Löwengrip som är ett volymsprej som direkt ger textur och fyllnad. Jag använder det så att jag sprejar det i hårbotten när jag jag vill ha volym och masserar hårbotten med fingrarna. Vill jag ha ännu mer volym så tuperar jag och så hjälper volymsprejen till att bibehålla volymen och ge den en boost.
 
Den andra produkten är 'Pixie Dust Hairspray' av Löwengrip även den och det är ett hårsprej med en lätt stadga. Den gör inte håret stelt eller hårt, utan funkar som en slutfinish vid en hårstyling där håret ska kunna röra sig fritt, tex lösa lockar eller plattat hår, men hjälper till att ge lite hållbarhet. Doften är lik kokosnöt och det är flera som har påpekat att de tycker om doften när jag använt den i deras hår!
 
Superenkla produkter att använda och jag kan starkt rekommendera dem! De känns inte tunga eller tjocka i håret.
TIPS: Jag såg att Åhlens har nedsatt pris på Löwengrip-produkter, bland annat dessa, så om ni är sugna på att testa dem själva så passa på! (Klicka på produktnamnen så har ni direktlänken)
Dessa två var de första produkterna jag testat från Löwengrip, jag blev glatt överraskad och nu är jag taggad på att testa fler.
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress