Modette

Vad Är Väl En Bal På Slottet
I helgen fick jag äran att gå på Militärhögskolan Karlbergs Höstbal på Karlbergs Slott. Det är något speciellt med att få klä upp sig så extravagant och vara på en så fin tillställning! Jag fick även umgås med otroligt härliga människor som gjorde allt så minnesvärt!
 
Helgen började med cocktailparty och dansträning på fredagen, bal på lördagen och  avslutades med söndagsbrunch som pricken över i:et. Allt var väldigt välordnat (och görs av kadetter själva!) och alla levde lite som i en bubbla under helgens festligheter. Jag hade superkul!
 
 
 
 
 
 
 
Min klänning köpte jag på Asos (Tall Exclusive).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I jakten på en balväska tipsade mamma om en väska från hennes farmor. Den är från 1950-talet och jag tyckte den passade perfekt till min outfit och jag var så glad att få bära en släktklenod!
 
 
 

 
Smink och hår gjorde jag själv och jag kämpade en hel del med uppsättningen (det ÄR svårt att göra på sig själv), men nöjd blev jag tillslut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Mycket skratt och mycket snack under helgen och jag har fått lära känna så fina människor och upplevt en bal på slottet! Det glömmer jag inte i första taget!
 
Stay Fabulous!
Mia

Åh fina Felicia!
Så underbart vacker, som alltid. Du var jättefin i klänningen och väskan var ju fantastisk till. 😊
Din kavaljer matchade fint, - han har ju inte några val i sin outfit. 😉

Svar: Tack så mycket! Blev supernöjd över min outfit också :DJa, eller hur, mycket mer begränsat för honom!
Felicia Frykman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress