Modette

5 Fantastiska Skönhetsprodukter (som jag använder dagligen)
Jag får ofta frågan om jag har några tips på skönhetsprodukter som jag själv använder och kan rekommendera.
Vi kan säkert alla känna igen oss i att vi har minst en produkt vi håller fast vid för att den är så fantastisk och bekväm att ha i sin rutin. Jag har flera sådana produkter i min rutin och här tipsar jag om fem av dem för er!
 
 
 
Denna produkten är en peeling som jag totaldiggar! Jag har använt den större delen av det här året och för min känsliga och torra hy gör den verkligen jobbet på ett skonsamt sätt. Produkten är en peeling och hjälper till att avlägsna döda hudceller och överflödigt smuts på ytan av huden. Som en person som ofta har smink är det viktigt att jag rengör noggrant och den här peelingen hjälper verkligen till. Jag använder den 1-2 gånger i veckan och den lämnar alltid huden så len och ger en ren känsla.
 
 
 
 
Även om jag har en torr hudtyp använder jag alltid puder i samband med krämprodukter (av flera anledningar), men jag är selektiv med vilken typ av puder och hur det presterar. Det här löspudret från Lumene funkar väldigt bra på min hy och tillsammans med mina andra sminkprodukter. Det är inte tjockt eller blir kakigt utan känns viktlöst och bekvämt på ansiktet. Vissa puder kan göra att sminket krackelerar eller gör det kakigt, men det här löspudret är en superfavorit i min sminklåda!
 
 
Jag har använt IsaDoras Build-Up Extra Volume Waterproof Mascara i flera ÅR och aldrig blivit besviken. Är du ute efter en vattenfast mascara som verkligen klarar allt så är den här svaret. Den har klarat störtfloder av gråt, genomsvettiga löprundor, bad i havet; den är suverän! Den sitter som berget, men med en oljebaserad sminkborttagning för vattenfast smink (tex denna från Garnier) så är den inte svår att få bort. Om du funderar på att köpa den så kolla vilken färg du tar däremot (själv råkade jag köpa en mörkblå sist, som nästan ser svart ut, men kan vara bra att tänka på!).
 
 
Ett supertips för dig som använder setting spray OCH för dig som inte gör det är Urban Decays All Nighter Setting Spray! Den är magisk för att få sminket att hålla i evigheter och att se riktigt flawless ut, från morgon till kväll. Inte bara gör setting sprays överlag att sminket håller, med det gör att sminket ser mer naturligt ut och får puder att inte se så torrt och ytligt ut på huden. Börjar du använda setting sprays så förstår du snart vad jag pratar om och då är den här produkten ett hett tips att införskaffa!
 
 
 
 
 
 
 
Att ha hand om huden och tillföra bra mängder av fukt är viktigt och som en riktig torris som jag är så letar jag alltid efter bra fuktgivare. Den här handkrämen från ACO tipsade min mamma om till mig för ca två år sedan och sen dess har jag knappt använt någon annan. Den är tjock och rik på fukt, men lämnar inte händerna kladdiga och kletiga länge utan produkter går in i huden snabbt och ger direkt en mer slät och fuktrik hud. Jag har en i handväskan och en på mitt nattduksbord och funderar på att ha en extra liggandes hemma bara för att!
 
Jag hoppas att ni hittar några nya produkter att testa från mina fem tips på skönhetsprodukter jag använder dagligen och om du har några favoritprodukter att tipsa om så kommentera gärna!
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress