Modette

16 oktober
 
Hej på er!
 
Ni vet sån där tid med vänner som man uppskattar så mycket och som man kommer minnas? Det hade jag idag!
 
 
 
 
Vi åt en sååå god vegetarisk taco-lunch, recept á la Samantha, med färs gjord på jackfruit. Amazing!
 
 
 
 
 
 
Mys med hunden Delta innan lunchen. Silkeslen hund som inte fäller = MYS!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hösten är så vacker när löven fortfarande klamrar fast sig vid grenarna och successivt byter färg. Älskar!
 
 
 
 
 
 
Jag färgade håret igår och kände mig så kontrastfull mot mina kläder och mot alla höstfärger.
 
 
 
 
 
 
HUR KUL är inte go-kart?! Vi körde ett race och had the time of our life! Jag har kört många gånger tidigare, både inomhus och utomhus, och det är lika kul varje gång!
 
 
 
 
 
 
Ett par timmar av kvällen spenderade jag på Grand Hotell genom ett jobbuppdrag innefattande makeup. Det var Business Awards som ägde rum på plats och när mitt jobb var klart fick jag fira kvällen med ett glas alkoholfritt bubbel. Tjing Tjing!
 
I skrivande stund sitter jag med en återfuktande sheet-mask över ansiktet och fuktgivande fotinpackning i påsar runt fötterna (huuur glamoröst, haha) som ett mini-spa.
 
Stay Fabulous!
"Ge mig en make-over!"
Hej på er mitt i veckan!
Jag hoppas att ni har det bra och att ni har en produktiv vecka!

När jag var nere i Halmstad i förra veckan så ville mamma ha en sminkning, vilket jag gärna gör! Vi hade inget planerat, hon ville bara få bli fixad (vilket är så härligt), men det slutade med att jag drog med henne ut för att handla bara för att hon skulle ut och strutta runt lite eftersom hon blev så nöjd med resultatet. Jag vet själv hur mycket det gör att gå utanför huset när man gjort sig fin.
Hon blev supervacker; mer än hon redan är.


Efter och Före

Hur fin är hon inte?!

Jag hade inte med mig jobbkitet, så jag använde lite av mitt eget sminkkit, men mycket var mammas eget som hon har. Vissa saker har hon fått av mig, vissa saker har jag tipsat om och hon har ett bra kit för ordenliga sminkningar. Makeupartisten i mig blir stolt! ;)

Stay Fabulous!

Jag överraskar mamma! - En vlogg
 
 
Kolla vad vi har här! En ny video på min Youtube-kanal!
 
I början av förra veckan var jag nere en sväng på västkusten och då överraskade jag mamma! Titta gärna på videon, gilla den på Youtube och prenumerera gärna på min kanal för fler videor i framtiden.
 
De här videorna tycker jag är så härliga att dela med mig av och föreviga härliga stunder med människor i mitt liv. Jag kommer fortsätta att kombinera vloggar med skönhetsvideor, så stay tuned!
Vilka videor skulle du vilja se mig göra i framtiden?
 
Stay Fabulous!