Modette

CAIA Cosmetics Lansering - Bibbz Signature Eye Palette
 
Bildkälla: CAIA Cosmetics
Webbsida
 
Idag kl. 10.00 lanserades det nya smink- och skönhetsmärket CAIA Cosmetics som grundats av Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad. De har flera produkter på gång att lansera, men just idag blev bland annat den här ögonskuggspaletten BIBBZ SIGNATURE EYE PALETTE online tillsammans med några borstar, en necessär och en tröja.
 
Som vid många andra hypade lanseringar krashade webbsidan väldigt fort och det tog snabbt stop i att försöka gå vidare i köpet, trots att jag kämpade ett tag. Jag höll på med annat så jag tog beslutet att om det är meningen att jag ska få tag på den nu så finns den kvar om en liten stund igen och mycket riktigt när jag gick in på sidan en knapp timme senare fick jag tag på en palett! (Snacka om att chilla läget, haha!)
 
Jag ser väldigt mycket fram emot att få testa formulan, kvalitén, känslan och alla färger i den här paletten! Bianca la upp en video på Youtube förra veckan där hon berättade om paletten och alla färger och visade upp produkten, vilket ökade min nyfikenhet till att testa den.
 
När jag får hem BIBBZ SIGNATURE EYE PALETTE kan ni vara säkra på att ni får veta min åsikt, hur den presterar och allt runtomkring!
Stay tuned, people!
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress