Modette

Sista november
Hej, fina ni!
 
Det här året alltså. Månaderna bara flyger förbi. Det är redan sista november och nu står vi inför vintermånaderna och snart början på ett nytt år. Vissa år känns ju kortare och längre än andra, månader likaså, och november för mig har bara susat förbi! Jag hoppas att december inte försvinner lika snabbt så att jag får njuta lite av det som är kvar av 2018, haha.
 
 
 
Foto: Jami Nakhowong Hansen
 
 
Hur ser ni på det här med nyårslöften?
Jag har insett att jag blir mer motiverad av att ha mål som kommer och går under hela året istället för att fokusera ett mål till ett år och med start på nyårsdagen. Den uppfattningen är såklart olika, vissa behöver ju den målramen, men för mig känns en rullande mållista som kan ändras närsom mer inspirerande och motiverande. Därför har jag inga specifika nyårslöften utan fokuserar på mina andra mål, som du kan läsa lite mer om HÄR.
 
Förövrigt så är det fredag! Jag hoppas att er vecka är härlig och att er helg blir likaså!
 
Stay Fabulous!
Intense Strength
 
Hej på er!
 
Jag hoppas att ni har en bra start på denna torsdag för det hade jag!
På mitt gym ingår gratis gruppass och idag hade jag bokat in mig på Intense Strength (30 min). Det var en cirkelträning med olika styrkeövningar i högt tempo och jag blev helt slut, på ett bra sätt! Efterbilden ger inte riktigt rättvisa eftersom jag var illröd och genomsvett, haha, men så ska det vara.
 
Efter helgens magförgiftning som jag av någon mystisk anledning åkte på så har jag äntligen efter flera dagar fått tillbaka ork och energi till 100% och kan vara igång med träningen på den nivån jag vill vara. Härligt!
 
Igår var jag på ett Bodybalance-pass som kombinerar yoga, pilates och tai chi och det var en bra början på att komma tillbaka till träningen.
 
Hur tränar du?
 
Stay Fabulous!
CAIA Cosmetics Lansering - Bibbz Signature Eye Palette
 
Bildkälla: CAIA Cosmetics
Webbsida
 
Idag kl. 10.00 lanserades det nya smink- och skönhetsmärket CAIA Cosmetics som grundats av Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad. De har flera produkter på gång att lansera, men just idag blev bland annat den här ögonskuggspaletten BIBBZ SIGNATURE EYE PALETTE online tillsammans med några borstar, en necessär och en tröja.
 
Som vid många andra hypade lanseringar krashade webbsidan väldigt fort och det tog snabbt stop i att försöka gå vidare i köpet, trots att jag kämpade ett tag. Jag höll på med annat så jag tog beslutet att om det är meningen att jag ska få tag på den nu så finns den kvar om en liten stund igen och mycket riktigt när jag gick in på sidan en knapp timme senare fick jag tag på en palett! (Snacka om att chilla läget, haha!)
 
Jag ser väldigt mycket fram emot att få testa formulan, kvalitén, känslan och alla färger i den här paletten! Bianca la upp en video på Youtube förra veckan där hon berättade om paletten och alla färger och visade upp produkten, vilket ökade min nyfikenhet till att testa den.
 
När jag får hem BIBBZ SIGNATURE EYE PALETTE kan ni vara säkra på att ni får veta min åsikt, hur den presterar och allt runtomkring!
Stay tuned, people!
 
Stay Fabulous!