Modette

"Vad är väl en Vårbal i Nacka?"
Hej där!
Hoppas att din dag är super och att du gör vad du behöver för att må bra!
 
 
 
 
I lördags var jag som sagt på bal och det har varit ett hypat event länge för oss som skulle gå! Just denna var Vårbalen som anordnas av Konglig Elektrosektionen och Sektionen för Medicinsk Teknik på KTH och jag och två tjejer på elektro, Johanna och Julia, hade heldagsfix för att bli riktigt fina inför kvällen.
 
 
 
 
 
 
Jag sminkade mig och gjorde först mitt eget hår innan jag fixade båda tjejernas hår och smink, så det tog från morgon till eftermiddag (såklart chillade vi lite också hehe), men det var ett heldagsprojekt! Både Johanna och Julia blev supernöjda med hur jag gjorde dem redo och jag var nöjd över att få öva på vad jag lärt mig nu de första två veckorna i skolan: Win-Win!
 
 
 
 
Klänningen är från Rebecca Stella och ni kan hitta den här (den är just nu på rea också)!
 
 
 
Johanna, Julia och moi.
 
 
 
 
Charlie går elektroteknik så jag fick lov att vara hans plus ett.
 
 
 
 
Jag kände mig superfin med nyfärgat hår, fixad till max och i en riktigt snygg och bekväm klänning. Flera stycken gav mig väldigt fina komplimanger under kvällen, vilket jag är väldigt tacksam för!
 
 
 
 
Vi satt i en omgjord grotta kändes det som och jag gillade verkligen atmosfären. Det var fullt med tal, massa sång och underhållning under kvällens gång.
 
 
 
 
Jag hoppas att ni hade en härlig helg och även en härlig Valborg!
 
Stay Fabulous!
 
Therese - psykiskt sjuk, men ändå mest som alla andra

Så fin!

Svar: Tack så mycket!
Felicia Frykman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress