Modette

Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation
Hallå, hallå!
 
Hoppas att allt är bra med er och att ni kan njuta av det fina vädret!
 
Första produktrecensionen här på bloggen kommer nu och det är på en ny foundation från Lumene.
 
Jag har flera produkter från Lumene som jag verkligen tycker om och jag var ute efter en foundation med mycket glow för attt jag är så torr i hyn. Nyansen är en hel del mörkare än min hudton, men när jag köpte den hade jag en spraytan och jag hade ingen foundation som var tillräckligt mörk. Senare har jag blandat ut den med ljusare flytande foundation och det har funkat jätte bra!
 
 
 
 
 
 
Jag är väldigt glad att den innehåller SPF 20 eftersom jag är noga med att skydda min hy och den blir då en bra produkt att kunna använda under sommaren, med ett kompliment av vanlig solkräm under om jag har smink under längre tid.
 
 
 
 
 
 
De två bilderna ovan är med två tunna lager, opudrat, och jag gillar verkligen att den är full av glow och ger en väldigt naturlig finish. Inte alls kakigt.
 
 
 
 
Här är den pudrad och blir såklart då mer matt, men en naturlig lyster lyser igenom. Efter att jag hade på den en stund satte den sig väldigt fint på huden och blev mer naturligt glowy. Det kan ni se i det förra inlägget på mina bilder med Brigitte Bardot-inspirerade looken.
 
Efter att ha använt den ett tag nu är jag väldigt nöjd och tror att detta är en sommarfavorit detta året.
Priset för den är 249 kr (30 ml) och jag har nyansen '5 Golden'.
 
Vill ni se fler recensioner av produkter? Let me know!
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress