Modette

Livet de senaste dagarna
Hallå där!
 
De senaste dagarna att varit fulla av plugg, jobb och annat så här är en liten bildsamling från dagarna som gått.
 
 
 
 
Onsdag: Samantha och jag tänkte ge blod, vilket vi försökt få till länge nu och jag vill gärna ha sällskap dit med tanke på min historik med blod (svimningsattacker säger jag bara), men när jag kommer dit kommer jag på att jag var ju dödsförskyld förra veckan så jag måste vänta två veckor innan jag får ge blod. Bilden till vänster är min känsla när jag inser detta...Typiskt. Så 'Tack för din omtanke' gällde för Samantha iallafall, haha.
 
Tycker ni att jag ser brun ut förresten? Lilla bleka jag fick en spraytan av en tjej i min klass och jag har inte känt mig så fräsch på länge alltså.
 
 
 
 
Torsdag: Röd dag och jag stack in till stan för några ärenden och eftersom värmen är HÄR så plockade jag fram min mormors gamla jeanskjol från Lindex som jag fått ärva. Hon köpte den på 80-talet och är verkligen som ny! Den passar perfekt och en riktig favvo denna sommaren kan jag säga redan nu!
 
 
 
 
På torsdagskvällen övade jag på sotning och hade inspirerats av Brigitte Bardot. Ett eget inlägg kommer med fler bilder på denna looken!
 
Fredagen var endast fylld med jobb och mer jobb, men det behöver ju göras det också!
 
 
Idag: Käkade lunch och myste i skuggan, men njöt av värmen med en bra bok. Bra start på dagen. Ikväll ska jag jobba och sen händer något roligt imorgon och som är en överraskning för mig. Spännande!
 
 Stay Fabulous! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress