Modette

Kvalitetstid
Hej, fina ni!

I slutet av förra veckan fick jag finbesök av mamma och pappa som var förbi Stockholm. Pappa skulle iväg på en jobbgrej så vi sågs alla tre på onsdagskvällen för mat på Pizza Hut (mammas favvo) efter att jag hade haft en sminkpraktik. 
Jag och mamma fick värdefull kvalitetstid både torsdag och fredag och jag sov till och med över på hennes hotellrum natten pappa var borta. Så härligt! Jag har verkligen längtat efter att få träffa mina föräldrar och få krama om dem.


På torsdagen satt mamma modell för mig på skolan.
Torsdagskvällen hade vi inget planerat förutom att hitta någonstans att äta och smidigt nog låg en tapasbar precis jämte hotellet. Maten var suverän och vi hade djupa samtal om både högt och lågt, allt som behövdes uttryckas, vilket jag älskar med mamma. Vi kan prata om ALLT!


Fredagen började med frukost på Pom och Flora Café på Odengatan som är en favorit hos mig. Mamma blev hon också övertygad efter att jag berättat en hel del tidigare hur bra det är.


En vacker och varm paus i Humlegården. Jag mådde lite sisådär i kroppen så jag fick lägga mitt huvud i mammas knä och bara slappna av. Den stunden var guld värd.
Sushi-time!
Jag fick för ett tag sedan frågan om att bli sminkad och stylad för att fotas för min skolas sociala medier. Sånt tycker jag är superkul så jag ställde upp och blev sminkad och fixad i håret av min lärare som är riktigt duktig. Förhoppningsvis kan jag dela bilderna som hon tog, eller berätta var ni kan se dem när de kommer upp, men här är en smygtitt på vad som skapades! Aldrig sett mig själv med ett så lockigt svall och jag är inte emot det!

Missa inte att följa mig på instagram där jag laddar upp en hel del BTS när jag är på praktik, i skolan eller på andra roliga saker! 
Instagram: @feliciafrykman 

Stay Fabulous!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress