Modette

En stark vänskap
Hej där!
 
Solen har verkligen stråååålat idag och värmen total, så solkräm och brillorna var i högsta hugg hela tiden!
Idag hade Charlie fixat en liten överraskning som present för min födelsedag (10 april) och jag visste inte alls vad vi skulle göra förrän vi kom till båtkajen vid Slussen och jag fick veta att vi skulle åka på en liten trip till Fjäderholmarna.
 
 
 
Kanelbullar hade inhandlats på vägen och avsnjöts innan vi hoppade på färjan.
 
 
 
 
 
 
Vi såg ett liten stånd med godisremmar och båda två var taggade på att smaka så det blev klassikern Sur Melon, Rabarber och Häxvrål (saltlakrits). Huuur gott?!
 
 
 
 
 
 
 
Restaurang Rökeriet.
 
 
 
 
Charlies favorit Caesarsallad var ett självklart val för honom och jag tog en toast skagen som var supergod. Jag drack flädersaft och det var ju typ det bästa av allt!
 
 
 
 
 
 
 
Allt måste undersökas...
 
 
 
 
Efter att bilden ovan togs klev vi upp på några klippor för att kolla runt lite och hamnade med massa fågelnästen av gäss runtom oss. Jag var tydligen ett uppenbart hot och fick en rasande gås rusande mot mig med död i kikarn! Jag reagerade med flykt och 'What the Fuck!' och vi drog därifrån snabbt som attan! Lite fel plats vid fel tidpunkt!
 
 
 
 
 
 
Vi gick runt ön och hittade en annan plats på klipporna att chilla på och käkade en chokladdonut vi hade kvar från tidigare. En riktigt solig dag och härligt aktivitet och är supertacksam för detta som present!
 
 
 
 
Jag och Charlie har en riktigt stark vänskap.
Vi var tillsammans som ett kärlekspar i drygt 5 år, men vår relation har nyligen förändrats till något annat. Vårt band till varandra har alltid varit starkt och för att det ska kunna fortsätta vara det kunde vår relation inte fortsätta som den en gång varit. Detta på grund av att känslorna från Charlies sida förändrats. Ingen av oss vill leva utan varandra och därför är det viktigt för oss att behålla den starka vänskap vi har.
Jag, speciellt, har kämpat mycket med mitt mående på grund av det här och gör det dagligen och kommer göra det framöver, men jag är tacksam för att jag och Charlie är i den relationen vi är i, för det hade kunnat vara så mycket värre.
Här vill jag kunna vara öppen med hur jag mår och detta är en beståndsdel till att jag inte alltid mår så bra just nu. Charlie är ett oerhört stöd, men vi stöttar även varandra för det är en stor förändring för oss båda.
Människor i mitt liv som står mig nära värderar jag högt och de relationer jag har med dessa människor är så viktiga för mig. Min och Charlies situation är unik och vi känner inte att någon annan kan förstå helt och hållet, men den är också svår att förklara.
Det som är av betydelse är att vi fortsätter att vara bästa vänner och att vi vill att de runtom oss ser det som den fina vänskap det är.
 
Ta hand om er och varandra.
Kram.
Mia Jeansson Kinnunen

Åh så härligt! Fint. 😊

Svar: Verkligen! Tack! 😘
Felicia Frykman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress