Modette

Nyfärgat Hår & Molly Hammars EP 'Sex'
Hej på er!
 
Idag hade jag ett riktigt 'slaying it'-humör och jag tror att det beror på att jag färgade mitt hår igår och det blev lite mörkare och lite mer kopparbrunt än jag annars färgar. Hade en riktigt härlig attityd och glad känsla i kroppen hela dagen. Otroligt vad något ytligt kan göra för det mentala tillståndet.
 
Jag la upp en av bilderna på Instagram och kom ihåg att följa mig där: @feliciafrykman
 
 
 
 
 
 
I skolan idag övade vi sminkningarna vi ska göra på modeller från Stockholmsgruppen på lördag då vi har slutfoto och som ger inledande foton att bygga vårt portfolio på. Stort, men roligt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANYHOW, imorgon (fredag) släpper Molly Hammar sin EP 'Sex' och jag är så exalterad!!! Jag älskar hennes singel 'Blossom' som nyss släppts och har en sån härlig känsla att jag kommer älska hennes EP! Molly Hammar är för mig en riktig boss lady on the rise och hennes sångröst ger mig gång på gång gåshud. Tvivlar inte en sekund på att hon kommer leverera, speciellt inte efter alla sneak peaks på instagram stories jag såg från gårdagens releasefest där hon uppträdde. Boss lady, jag säger bara det.
 
En liten sidenote om ni inte visste: ni kan gilla alla min blogginlägg på det lilla hjärtat nere till höger under inlägget, utan att vara inloggad! Det hjälper mig supermycket om ni vill gilla inlägget på det sättet och det tar er bara 0.2 sekunder. Bra va?
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress