Modette

Halmstad i mitt hjärta - Bildbomb
Hej!
 
Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en dryg veckas avkoppling och kvalitetstid med familj och vänner i Halmstad och jag känner verkligen att jag har samlat energi.
Västkusten är ju bästkusten och jag kommer alltid ha en plats i hjärtat för den, även om jag väljer att inte bo där just nu. Stockholm är också mitt hem och där jag bygger mitt liv och min framtid just nu, men vem vet vad som väntar senare.
 
Här kommer min senaste vecka i recap:
 
 
 
 
Torsdag: Jag och Jenny möttes över lunch på hamnrestaurangen Tillsammans som aldrig sviker. Vi pratade i ett, som alltid, men samtalen böjar alltid där de slutade senast, som om ingen tid har gått alls, när det egentligen varit månader sen vi sågs. Det slutade med att vi sågs hela tre gånger under veckan jag var nere vilket gjorde att vi tog ingen för att vi inte sågs på HELA förra sommaren. Vi båda svor över hur dåliga bra vänner vi är, haha!
 
 
 
 
 
Älskade mamsen <3
 
 
 
 
Avslutade torsdagen med en sväng till Östra Stranden där vi har en familjestuga. Jag tittade nöjt på när de andra badade (sneak peak i bakgrunden) eftersom jag inte är mycket för att vistas i stora vatten, men det jobbar jag på.
 
 
 
 
Fredag: Lunchade med farmor hemma hos henne och satt länge och pratade om allt möjligt med henne. Alltid så mysigt!
Eftermiddagen spenderades i stugan innan det blev middag på Harry's inne i stan och jag frossade i musslor.
Yum!
 
 
 
 
 
Lördag: Mamma och pappa snickrade och fixade för fullt i stugan inför uthyrning och jag tänkte ta en nap i sovrummet. Trots att jag drog ner alla gardiner tyckte jag inte det var mörkt nog och löste delvis det problemet med att sätta på mig solglasögonen. Pappa såg detta och fick både mig och honom att gapflabba över hur absurt och divigt det såg ut. Han försökte ta en bild, men jag kunde knappt hålla mig för skratt (as shown above). #RealLife
 
 
 
Efter min skönhetssömn tog jag tag i att organisera förrådet och hängde upp verktyg och skruvade och hade mig. I brist på passande arbetsutstyrsel såg jag ut som den divigaste byggarbetaren på hela området, men jag kan lova er att jag jobbade tills svetten rann.
 
 
 
Ännu en vända ner till stranden och som klassisk västkust så var blåsten närvarande.
 
 
 
Jag och päronen avslutade lördagen med kräftskiva och mumsade bland annat på min favorit: havskräftor.
 
 
 
 
 
 
Söndag: En lugn dag som bland annat bestod av ett härligt benpass på gymmet och avkoppling med en pocketbok i båthamnen vid floden Nissan.
 

 
 
Måndag: Mamma toppklippte mitt hår och jag hennes (så skönt btw med fräscha toppar) och efter några ärenden träffade jag Jenny och vi avnjöt världens bästa glass, enligt mig, från Riccardos. De har tillverkning och butik i Möllegård utanför Halmstad, men har nu öppnat en liten butik bara några kvarter från mina föräldrars hus! Gissa om jag är lycklig över detta? Deras hasselnötsglass är den godaste glassen jag ätit, hands down!
 
 
 
 
 
Pappa agerade grillmästare av köttet och tillsammans med massa andra goda tillbehör hade vi en god avslutning på måndagen.
 
 
 
 
 
 
Tisdag: Började dagen med en mysig frukost med barndomsvännen Melanie som jag inte träffat på flera år! Hur kommer det sig att ju äldre man blir, desto mer sällan träffar man sina vänner? Forever wondering. Måste vara för att tiden går så FORT. Nä, nu får jag sluta låta så gammal, för jag är ju bara 22 fortfarande...
Träffade Jenny och Emilia (rödtotten från förra inlägget) igen på eftermiddagen och drog en runda på stan. De shoppade och jag la band på mitt kli i fingrarna att göra detsamma, haha!
 
 
 
 
 
Kvällschill på Roots med en nästan uppdrucken alkoholfri drink i handen. DJ:n spelade vinylskivor och hur mycket mysigare med solljuset mot stan i bakgrunden än så blir det inte?
 
 
 
 
 
 
Onsdag: Ett överbefolkat ölprovningevent (där jag drack coca cola zero), pizza på restaurangen Tillsammans, kvällsmys på musikhaket Roots och rengöring av min fina gamla trumpet. Kan ni fatta att jag kunde spela den här rätt bra för över tio år sedan? Kan knappt fatta det själv, men saknar att kunna det! När jag testade att få några fina toner blev det inte en fröjd för örat, om man säger så. Fick i uppdrag att rengöra den eftersom den ska säljas, men vem vet, jag kanske köper mig en ny i framtiden och tar upp kunskapen igen? We'll see.
 
Nu sitter jag här i huvudstaden, tacksam över min familj och vänner och för den härliga veckan jag spenderade nere på västkusten. Förvänta er en närvarande och aktiv Felicia här på bloggen och jag tror att ni kommer gilla vad som komma skall!
 
Stay Fabulous!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress