Modette

Rödtott på besök
Hej på er! 
Hoppas ni haft en härlig start på veckan!

Min vecka började med ett besök från mina kära rödhåriga twin från Halmstad: Emilia! Hon sov hos mig mellan söndag och måndag eftersom hon är uppe i trakterna och besöker andra vänner här.
Vi satt uppe o pratade i princip hela natten och tog en lugn start på dagen innan vi strosade inne i city och åt lunch från Joe & The Juice. En så mysig träff!

Emilia är min fellow readhead (fast hon är det naturligt. Avis!) och vi är båda pratglada och älskar att dansa, så mycket av de två blir det alltid när vi ses.
Vänner som henne är viktiga att ta vara på!


Stay Fabulous!
Mitt bästa skönhetstips - Hudvårdsrutin
 
 
I artikeln på Modette.se som jag länkade i förr-förra inlägget pratar jag om mitt bästa skönhetstips. Mitt bästa skönhetstips är att ha koll på sin hudvårdsrutin och lära sig vad sin hud behöver.
 
Jag har torr hy och vet att efter varje gång jag tvättar ansiktet måste återfukta med ansiktskräm anpassad för torr hy. Ibland kan min hy vara i bättre balans och inte behöva lika mycket fukt och då använder jag en ansiktskräm som är mer anpassad för 'normal' ny.
 
Mina sminkborttagningsprodukter är också anpassade för torr hy och känslig hy och jag har upptäckt att produkter från apotekens egna märken är skonsamma mot min hy och mitt ansikte. Testa dig fram vilka produkter som funkar för dig och som din hy behöver.
 
Jag berättar även i artikeln att bara att ta en dusch och smörja in sig med en lotion med en doft man gillar kan göra mycket för att känna sig finare. När jag gjort det känner jag att jag inte bara SER bra ut, men även KÄNNER mig fin!
 
För att gå tillbaka till hudvårdsrutinen så har jag fått in som en regelbunden rutin ett par gånger i veckan använda en ansiktspeeling. Jag gör det enklast i duschen när jag ändå rengör ansiktet och huden känns efteråt mjuk, glowy och redo att ta emot de produkter och fuktkrämer jag lägger på efteråt.
Testa! Du kommer märka stor skillnad, speciellt när du lägger smink inte långt efteråt! Basen blir mer perfekt och får din foundation att se mer ut som din egen hud.
 
Jag har inte en speciell hudvårdsrutin jag säger att du ska använda, men tänk på att anpassa dina produkter till din hy och återfukta! Kom ihåg att oljig hy inte är samma sak som återfuktad hy, så fråga någon kunnig om du är osäker på hur din hy beter sig.
 
Viktigast av allt som avslut på detta inlägg: SOV ALDRIG MED SMINK PÅ!
 
Ha en superhärlig helg!
 
Stay Fabulous! 
Florence + The Machine
Vet ni vad?!

Den här tjejen ska uppleva en konsert med Florence + The Machine i Stockholm i mars 2019!

Jag satt och väntade på klockslaget precis när de släpptes och fick biljetter! Visste inte hur snabbt de skulle gå åt, men nu ska jag dit!
Så glad och så taggad!
Rödtotten ska gå och se rödtotten som kan sjunga!
Hennes röst får mig att må så bra och flera av hennes låtar lyssnar jag på för att få en riktig pick-me-up. Power i en röst alltså.
Ville bara dela med mig av den glädjen!Stay Fabulous!