Modette

Nytrimmade Ögonbryn
Hörrni!
 
Jag får ofta kommentarer om att jag har fylliga och täta bryn och folk frågar hur jag formar och får dem att bli så. Allt hänger inte bara på hur man tar hand om dem för att jag har blivit född med relativt täta och breda bryn, men man kan styra mycket hur de ser ut genom hur man trimmar och formar dem.
 
 
Otrimmade och naturella
 
Jag har under flera veckor låtit mina bryn vara nästan helt utan att plocka eller forma dem för jag ville att de skulle växa så att jag kunde låta dem bli lite bredare. Därav har de blivit väldigt vildvuxna och naturliga.
 
 
 
Före & Efter
 
För att jag vill kunna ändra formen på mina bryn ibland och ha kvar möjligheten att hårstråna växer ut igen, så plockar jag nästan aldrig mina egna bryn med en pinsett. Jag använder ett ögonbrynsrakblad (finns att hitta i vanliga kosmetikabutiker) och formar på så sätt. Det gör det väldigt lätt och jag kan få raka kanter med hjälp av rakbladet. Huden blir heller inte lika irriterad såklart.
 
Så mitt tips om du inte vill riskera att överplocka dina bryn är att använda en rakhyvel för ögonbryn istället!
 
 
 
Nytrimmad och formad!
 
När de är nyfixade är de väldigt enkla att sminka och jag fyller alltid bara i mina bryn med torr skugga (puder), eftersom de är så täta från början, för att förstärka färgen. Här är de osminkade dock.
 
Vad tycker ni om skillnaden?
 
Glad första advent förresten!
 
Stay Fabulous!
Rebeccablolf

Nice to meet you
I want to meet a good men
My site is:
[url=]https://rebeccalifes.wixsite.com/rebeccalife[/url]

I am waiting

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress