Modette

En riktigt God Jul
God jul!Jag hoppas att ni fina läsare har haft en otroligt mysig, härlig och god jul tillsammans med de ni vill omringa er med!
Själv firade jag julen hemma med min familj (en mysig skara på 9 älskade människor) och det är mina kära kusiner ni ser på bilden ovan <3

Ett smarrigt julbord njöt vi av länge!
Idag på juldagen tog vi en promenad nere vid stranden och det är alltid något så vackert med västkusten som trollbinder en.

Idag hade vi traditionsenlig lutfisklunch tillsammans och vi äter bara det en gång om året, men det är så gott!

Vad du än hittar på dessa dagar så hoppas jag att du mår bra och att du gör det som får dig att må bra!

Om du känner att du behöver stöd under denna högtid så finns det alltid hjälp att få:

Självmordslinjen: 90101

Jourhavande medmänniska: 08-702 16 80

BRIS vuxentelefon: 077-150 50 50

BRIS – Barnens hjälptelefon: 116 111

SPES: Tel: 08-34 58 73

Vårdguiden: 1177


Stay Fabulous!
Syns på mils avstånd


Hej där!

I tisdags kväll så blev det en färgning av frippan, så nu är jag ännu mer självlysande än vanligt och jag älskar det. När jag och mamma gick i några butiker idag så fick jag en komplimang för min hårfärg av en tjej i kassan och jag blir alltid lika glad. Mitt hår är en stor del av mig och för mig helt enkelt, så det värmer i mig varje gång jag får höra positiva kommentarer.

Humöret idag har varit bra, men kroppen har varit i revolt pga att det är första dagen av mensen för mig. Det är sådana här dagar som min livmoder blir mitt lilla skötebarn som ständigt kämpar emot och revolterar på alla sätt. En tvååring i trotsåldern kanske är en bra liknelse...
Power till er alla som också kämpar och överlever varje menscykel!

Stay Fabulous!

Första testet av CAIA Cosmetics - Bibbz Signature Eye Palette
Titta vad vi har här!
 
I förra veckan fick jag hem min första produkt från CAIA Cosmetics: Bibbz Signature Eye Palette och i helgen testade jag den för första gången.
 
 
 
 
 
 
Ovanför spegeln finns ett, enligt mig, mycket bra citat: Real queens fix each other's crowns.
 
 
 
 
 
 
Paletten är en blandning av metalliska, skimriga och matta ögonskuggor och alla är döpta efter städer som Bianca Ingrosso (en av grundarna) har som favoritstäder.
 
 
 
 
 
 
Jag tyckte mycket om förpackningen och lappen som följde med. Bra kvalitét och på denna lapp med alla färger utspridda på ena sidan så fanns en tackhälsning på andra. Själva palettförpackningen känns också lyxig och stilren och är väldigt fin att titta på.
 
 
 
 
 
 
Några av skuggorna swatchade på min arm. Jag drog bara med fingret över huden EN gång.
Från vänster: St. Barth, New York, Marrakech, Santa Teresa, Cape Town, Tokyo och Ibiza.
Vad jag märkte med skuggorna är att de gillar att bli utsuddade, 'blended', och ger mjuka kanter väldigt lätt, vilket är bra. De metalliska, St. Barth och New York, blir väldigt pigmenterade av att packas på ordentligt.
 
 
 
 
 
 
Looken efter ett första test med paletten. Skuggorna är väldigt lätta att jobba med, de ger verkligen mjuka kanter och har gott med pigment. St. Barth använde jag på mitten av ögonlocket och gillade verkigen hur pigmenterad och fin den var.
Jag har inte testat alla 12 skuggor på ögonen än, men en sak jag märkte var att när jag försökte göra ytterdelen av ögonlocket mörkare med hjälp av Paris, så ville inte den riktigt fastna. Den är rätt så mörk i nyansen, men pigmenten satte sig inte på locket. Jag vet inte om detta kan bero på att de andra skuggorna under blockerade för den att fästa på huden, men jag ska testa fler gånger och med olika tekniken för att förstå skuggorna bättre!
 
 
 
 
 
 
Som sammanfattning och med det lilla jag lekt med Bibbz Signature Eye Palette så är jag väldigt nöjd! (Den gav mig faktiskt humöret som på bilden ovan)
Jag gillar färgerna och är säkert på att jag kan ha väldigt roligt med den här paletten. Jag kommer såklart att uppdatera er i framtiden och jag tänker spela in en Youtube-video för er också där jag använder paletten och pratar om den mer.
Skulle ni vara intresserade av det?
 
Stay Fabulous!