Modette

Rödtottens HÅR - En flashback
Hej på er!
 
 
 
En snapshot där jag provar en jacka och lyckas timea en väldigt stel pose, haha!
 
Jag blev sååå "nostalgisk" och fylld av saknad för mitt långa hår när mamma skickade den här bilden från London, januari 2017! Jag hade otroligt långt hår och fattade det knappt själv även om jag var väldigt medveten om hur jag tog hand om det och hur det såg ut.
 
Så som följd av saknaden så ville jag göra en kort flashback från när mitt hår var som längst, innan jag klippte av det förra året. Jag har massor av bilder från när jag var yngre med olika längder och färger på mitt hår, men det kan få bli ett annat inlägg någon gång!
 
 
 
Julafton 2016,. Nyfärgat
 
I oktober 2016 klippte jag lugg när jag var på en hemvisit i Halmstad och behöll den i ungefär ett halvår, alltså över julen 2016. Jag har insett att jag behöver drastiska förändringar ibland och en lugg blev den gången lösningen för den känslan. Flera gånger har jag haft lugg i mitt liv, och kommer säket ha det igen, men brukar tröttna på den rätt så snabbt varje gång!
 
 
 
Februari 2017
 
Ungefär en månad efter den allra första bilden från London. Den här bilden får mig verkligen att sakna längden på mitt hår och hur lätt det var att ha fina, stora, lösa lockar som höll länge!
 
 
 
10 april 2017. Nyklippt
 
På min födelsedag förra året klippte jag av en bit av längden, knappt 10 cm, och hade börjat spara ut luggen. Det var riktigt skönt att få bort en bit av längden och det slitna och håret blev lättare att hantera för att det var mer en frisyr än bara längder.
 
 
 
Thassos, Grekland augusti 2017. Slitet
 
Här var resan som, efter sommaren, jag kände att mitt hår hade tagit en hel del stryk. Jag hade inte färgat det på hela sommaren, så det var väldigt urtvättat och blekt från sol och kändes slitet av allt saltvatten jag badat i. Ville bara raka av allt när det kändes i vägen!
 
 
 
Augusti 2017. Nyfärgat och Nyklippt.
 
Ett par veckor efter Greklandresan bokade jag spontant en klipptid efter en sväng på Pinterest under kategorin 'short hairstyles' en sen kväll. Klippte av dryga 20 cm av mitt hår och gjorde faktiskt en video om det som du kan titta på HÄR!
Ångrar inte alls att jag klippte mig för att mitt hår kändes sen så friskt och fräscht inför höstens skolstart.
 
 
 
Juli 2018
 
Nu har mitt hår hunnit växa en hel del och jag har planer på att låta det växa (tills jag får ett nytt ryck och klipper av det, vill säga, haha!).
 
Finns det nån annan än jag som är en riktig hårgeek och älskar hårsnack och att kolla tillbaka på gamla bilder? Kan göra det alla dagar i veckan!
 
Stay Fabulous!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress