Modette

Det går inte riktig som på räls just nu
Hey, it's been a while.

Senaste två veckorna efter Halmstadresan har varit fyllda av jobb, en avkopplande helg på Vätö i skärgården och sedan ett par dagar med mina päron som stannade kvar i Stockholm efter helgen.

Min nyare dator har blivit trasig, men ska turligt nog in på lagning snart, men idag märkte jag att även min andra, äldre, dator också är trasig, utan att jag vet hur det gått till. Så nu sitter jag här med två oanvändbara datorer och känner att jag för tillfället får komma ikapp med livet genom telefonen (däribland bloggandet, så ha överseende med bildkvalitet mm).

Jag har funderat en hel del senaste tiden om hur jag vill vara öppen med mig själv, mitt liv och mitt mående. Jag har insett att jag mår bättre av att prata och uttrycka mig om hur jag mår och att jag även förhoppningsvis vill hjälpa någon annan med liknande mående eller få fler att förstå.

Senaste månaderna har varit tuffa för mig och det är fortfarande tufft och det kommer att vara tufft, men det blir bättre. Jag har kämpat med ångest i olika stora vågor och är tacksam över att den är inte är lika stark som den varit för några månader sen, men den uppkommer ibland när jag minst anar det. Bland annat att som konsekvens av en panikångestattack jag hade i slutet av april har jag behövt hantera förväntansångest (ångest att få en panikångestattack). Detta är ett nytt jag som jag lär känna och det tar tid och kraft.
Jag vill gärna skriva vidare om min ångest och hur den påverkar mig och det hade jag tänkt göra i ett annat blogginlägg. Har du egna erfarenheter eller funderingar inför det så lyssnar jag gärna.

Jag har ett otroligt stöttesystem av människor runt mig som är guld värda och dem är jag tacksamma för.
Men kampen är ändå min att övervinna och erövra, så jag vill ta mer er på min resa mot ett bättre mående, för det är lätt att leka lycklig, men svårare att faktiskt vara det på riktigt.

Med det sagt:
Stay Fabulous.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress