Modette

Ginger
Hej, fina du!
Jag hoppas att din dag är toppen och att du gör vad du behöver för att må bra!
 
För några dagar sen så köpte jag hem hårfärg och hade en liten salong-session i badrummet, som man ju har ibland sådär. Inför balen i lördags (bilder kommer snart) ville jag göra en uppfräschning av färgen och ni som har rött eller varmbrunt/oranget hår vet hur lätt pigmenten försvinner när man tvättar det. Det hade gått ett tag sen jag färgade det och den röda lystern i håret började bli lite matt. Jag tyckte att det kan vara intressant att göra före- och efter-bilder för att verkligen se skillnaden, så här är dem!
 
~ Före ~
 
 
 
 
 
 
 
 
 
~ Efter ~ 
 
 
 
 
 
 
 
Jag känner mig faktiskt alltid mig mer som mig själv när jag har nyfärgat hår. Det är precis som att jag är mer bekväm när färgen lyser!
När jag är ute i soljus så syns verkligen det röda och I'm lovin' it!
 
 
 
 
Eftersom min mobil inte fungerat fick jag ta och läsa en bok på tunnelbanan i fredags och det var en bra detox från mobilen som jag vill göra oftare.
Köpte förresten en ny mobil tillslut: en Samsung Galaxy S8 och jag är supernöjd! 
 
 
 
 
Stay Fabulous!
VÄLKOMMEN
 
 
VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!
Jag kan knappt fatta det: jag är en av de nya bloggarna på Modette! Hur kul kommer inte det här att bli?! Gaaah!
Missa inte att läsa artikeln om mig på modettes hemsida, här.
 
Detta är inte första gången jag har en blogg (tror nog att vi alla har haft en tonårsperiod då man testade på bloggandet och skrev lite halvdana inlägg, haha), men det här är så annorlunda och jag är så taggad på att få dela med mig av mitt liv med er läsare!
 
Tveka inte att kommentera vad ni vill se här på bloggen och vilka ni är! Jag vill lära känna er också, såklart.
 
Tacksam och taggad är två ord som beskriver mina känslor just nu.
Felicia, bloggare. På Modette. Helt sjukt.
 
Mycket händer i mitt liv just nu och redan imorgon ska jag gå på bal minsann. Inte varje dag det händer, så var beredda på bilder från det inom kort!
 
Nu ska jag sörja min telefon som valt att sluta fungera överhuvudtaget sen igår morse så det blir att fixa en ny inom väldigt snar framtid, för en mobil GÅÅÅR ju inte att leva utan (*sarkasm*). Nej, men seriöst, otroligt frustrerande när mobilen bara lägger av, så vi får se: fortsätter jag med Apple eller blir det något annat? Hmm...
 
Stay Fabulous!
 
 
Bruduppsättning
 
 
Halloj!
Jag hoppas att din dag är toppen och att du gör vad du behöver för att må bra!
 
Som ni kanske vet så studerar jag till makeupartist och hårstylist och häromdagen när vi fick träna på bruduppsättningar och uppsättningar överlag för första gången under utbildningen så jag skapade denna uppsättningen.
Om jag får säga det själv så blev jag väldigt nöjd!
 
 
 
 
Dockan jag övar på har väldigt mörk hår så det kan vara svårt att se detaljer, men jag gjorde en låg volymboll och svepte runt håret från sidorna i två flätor och fäste under spännet för att rikta fokus mot den. Accessoarerna gjorde verkligen slutgiltiga finishen och lyfte fram helheten!
 
Denna uppsättningen var bara början på många (både bra och dåliga, men det är därför jag övar) och jag ser fram emot att bli bättre och vad jag kommer lära mig.
Speciellt spännande ska det bli att försöka mig på något sånt här på mig själv! (hur ska det gå, haha??)
 
Stay Fabulous!